voor wie is TSC?-2

Wat is The Social Conference?

The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Op dinsdag 22 maart 2016 vindt de achtste editie plaats in Amsterdam. Tijdens de afgelopen zeven edities zijn de belangrijkste onderwerpen de revue gepasseerd. Maar social is here to stay en veel bedrijven zijn inmiddels klaar voor de volgende stap! De inhoudelijke sessies leveren een toegevoegde waarde voor de praktische inzetbaarheid van social. We geven antwoord op de vraag “En hóe ga ik nou morgen aan de slag?”

Voor wie is #TSC15?

The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven. De circa 300 bezoekers van TSC14 beoordeelden het congres met een 8 en meer dan 80% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2016.
wat is de social conference?-2
LogoZwart350

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.