Untitled design

Wat is The Social Conference?

The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Op donderdag 23 maart 2017 vindt de achtste editie plaats in Amsterdam. TSC17 gaat over het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. En ook de toekomstverwachtingen van social in combinatie met the internet of things en de verbreding van social data.

Voor wie is #TSC17?

The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven. De circa 300 bezoekers van TSC16 beoordeelden het congres met een 7.6 en ruim 70% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2016.
Untitled design(2)
LogoZwart350

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.