The Social Conference: hét toonaangevende congres over de impact en de toekomst van social media voor grotere organisaties. 

The Social Conference gaat over de praktijk van social in combinatie met business, commerce, sales, service en reputatie. En ook de toekomstverwachtingen van social, the internet of things en de verbreding van social data. TSC15 biedt the next steps op het gebied van social media voor bedrijfsleven; verdieping, interactieve social talks, succesvolle (inter)nationale praktijkcases en experts met leerzame inzichten.

De eerste sprekers zijn bevestigd!

  • Roos van Vugt gaat in dialoog met dr. Peter Kerkhof van de VU Amsterdam, die onlangs een wetenschappelijke ‘social media stoel’ kreeg. Wat is zijn visie op de komende ontwikkelingen in social?
  • Roeland Dietvorst, neuromarketing onderzoeker bij EURIB over the social brain neuroscience. Hoe creër je immateriële meerwaarde voor de organisatie of merk, door grip te ontwikkeling op de perceptie en beleving van de klant.
  • Sneakerdistrict: een leerzame prakijkcase van twee jonge ondernemers die een aantal jaar geleden startten met een pop up store en nu tussen de grote merken in de top 10 lijstjes staan van Facebooklikes & Instagramvolgers. Zij kunnen goed meten hoe hun social conversie ervoor staat.
  • Social talk – Brand versus social. Hoe gaan merken om met de integratie van social en de merkstrategie. Aan het woord vier bedrijven die dit op een andere manier inrichten, bijvoorbeeld communicatieteams op doelgroepniveau of centrale contentkalenders voor alle afdelingen.

More to come! De komende weken wordt het sprekersprogramma verder uitgebreid.

Het programma start circa 09.30 uur met de plenaire opening en wordt circa 17.30 uur afgesloten met een borrel.