Anna Nooshin

Influencer

Anna Nooshin ZW Square

16:45 presentation Nederlands 45min Grote zaal

Q&A: Van social media naar platformoverstijgende content

Social influencer Anna Nooshin tekende onlangs een contract bij RTL, waarmee de zender meer kennis in huis haalt om millennials beter te bedienen. Een doelgroep, die door de meer traditionele media veelal als een moeilijk te benaderen generatie wordt beschouwd. Content creator Anna gaat naast het presenteren van programma’s meewerken aan de ontwikkeling van vernieuwende formats voor zowel televisie als de online-video kanalen van RTL. Een goed voorbeeld van hoe content de grenzen van de meer traditionele media kan overstijgen. Erik Kepper (RTL MCN) en Anna Nooshin nemen plaats op de hotseats om al onze vragen te beantwoorden.

Over Anna Nooshin

Anna Nooshin (Iran, 18 december 1986) is modeblogger, YouTube-ster, presentatrice, actrice en onderneemster.

In 2011 richtte ze de succesvolle website NSMBL.nl op. NSMBL gaat over het leven en alles wat erbij hoort. Mode, liefde, eten, emotie en kunst: als het inspireert en krachtig is, is het NSMBL waardig. Dagelijks worden hier meerdere artikelen geplaatst om de lezer te inspireren.

In april 2015 startte Anna haar eigen YouTube kanaal, waarmee ze al meer dan 70.000 abonnees heeft weten te generen. Op haar YouTube kanaal geeft ze je wekelijks een kijkje in haar persoonlijke leven aan de hand van een vlog en plaatst ze een fashion, lifestyle of beauty video.

Anna staat bekend om haar pure simpele stijl en haar liefde voor Belgische, Franse en Scandinavische labels. In april 2015 verscheen haar eerste boek On Top, een bestseller. On Top is een inspiratiegids voor jonge vrouwen, vol humor en herkenbare situaties. Haar tweede boek, On life, is inmiddels ook een feit en tevens een bestseller.

Anna zit regelmatig aan de desk bij RTL Boulevard als lifestyledeskundige, is jurylid van Hollands Next Top Model 2016 en is ook een van de deelnemers van Expeditie Robinson dit jaar.

Delen

Samen met:

RTL MCN

Erik Kepper

Q&A: Van social media naar platformoverstijgende content

3sixtyfive

John Meulemans

Escape Room