De volgende sponsoren en partners ondersteunen The Social Conference 2015

Silver sponsors

eFocus is hét fullservice internetbureau voor online effect. Met een gedreven team in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven werkt eFocus dagelijks aan digitale oplossingen die resultaten opleveren. We maken het verschil met onze aanpak waarin we onze kennis en ervaring op marketing, creatie en technologie inzetten. eFocus werkt voor opdrachtgevers als DSM, Shimano, Mediq, Heineken, ŠKODA, FrieslandCampina, D.E Master Blenders 1753, SEAT en War Child. Volg @eFocus op Twitter.
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware en hardwaresystemen. Oracle zorgt ervoor dat haar klanten profiteren van een daadwerkelijk volledig geïntegreerd systeem - van applicaties tot aan de harde schijf - dat sneller, betrouwbaarder en goedkoper is. Samen met partners leveren we al meer dan drie decennia software en services die bedrijfssystemen voorziet van de meest actuele en accurate informatie. Oracle is in staat de meest complete, open en geïntegreerde bedrijfssoftware en hardware te leveren. Oracle bedient meer dan 370.000 klanten in meer dan 145 landen wereldwijd.
Meltwater helpt je om elke relevante conversatie te vinden in zowel social als online media, en geeft je de tools om hier vervolgens op jouw manier mee om te gaan. De combinatie van een ongeëvenaard online nieuwsbronnenbestand, uitgebreide social mediamonitoring, de grootste journalistendatabase en natuurlijk onze ongelimiteerde consultancy geeft jou zoveel mogelijk inzicht in je klanten, merk, branche en meer. Zo weet je altijd waar je (potentiële) klanten het over hebben, op welk kanaal en in welke toon.
Komfo is Scandinavia's leading provider of social media marketing software with more than 400 enterprise customers. Komfo’s tools help you collaborate around social media and saves you time on planning and executing your activities on social media. With Komfo you get a full overview of the business value of your presence on social networks like Facebook, Twitter and Instagram. Komfo was founded in 2008 and today have 60+ full-time employees.  
Wij zijn Clockwork.Het digital engagement bureau van Ordina.Wij helpen organisaties toegelaten te worden in het leven van mensen. Wij bedenken, ontwerpen en maken digitale producten en diensten, die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maken. Wij zorgen dat alle radertjes kloppen en dat mensen dit omarmen. Zo helpen we organisaties onmisbaar te worden en te blijven in het leven van mensen.
freelancefirm helpt opdrachtgevers met succesvolle inzet van freelance online media specialisten. Zoals bijvoorbeeld: Project managers, webmasters, content managers, redacteuren of ontwikkelaars. freelancefirm is al 7 jaar het agentschap gespecialiseerd in online media. freelancefirm selecteert zorgvuldig de mensen die voor interim worden voorgesteld of ingezet op projecten. Ons netwerk bestaat uit meer dan 1200 ervaren en gekwalificeerde nieuwe media specialisten. De partners in freelancefirm zijn doorgewinterd in het veld van online media en adviseren persoonlijk bij inzet van de juiste mensen en inrichting van projectteams.…

Supporters