De volgende sponsoren en partners ondersteunen The Social Conference 2016

Silver sponsors

eFocus is hét fullservice internetbureau voor online effect. Met een gedreven team in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven werkt eFocus dagelijks aan digitale oplossingen die resultaten opleveren. We maken het verschil met onze aanpak waarin we onze kennis en ervaring op marketing, creatie en technologie inzetten. eFocus werkt voor opdrachtgevers als DSM, Shimano, Mediq, Heineken, ŠKODA, FrieslandCampina, D.E Master Blenders 1753, SEAT en War Child. Volg @eFocus op Twitter.
Een team van 32 gepassioneerde mensen werkt sinds 2006 bij Buzzcapture samen om service te bieden op het gebied van online en offline reputatiemanagement aan onder andere financiële dienstverleners, zorgverzekeraars, overheid, non-profit, retail en de farmaceutische industrie. Hiervoor bieden wij verschillende producten aan zoals de Brand Monitor, een online dashboard voor online en offline monitoring, webcaretool Social Inbox voor webcareteams en geven we trainingen over social media, webcare en content.
EMERCE JOBS is het meest complete jobboard voor functies zoals online marketeer, e-commerce consultant, projectleider internet, designer, business developer, account manager nieuwe media. De jobboard voor interactieve jobs in business, marketing en technologie. Voor de beste banen in nieuwe media.
Booming helpt haar klanten bij het realiseren van meer online bezoekers en meer rendement en conversie uit deze bezoekers. Concreet zorgen we bijvoorbeeld voor de optimalisatie van uw google vindbaarheid en van uw conversie-funnels. Meer winstgevende contacten met voor u relevante doelgroepen, daar gaat het om. We implementeren daarbij bijvoorbeeld de linkbuilding strategieën en draaien uw A-B test trajecten, wat maar nodig is. We maken geen adviesrapporten. Booming neemt werk uit handen en biedt het specialisme en de aandacht om online optimalisaties structureel op te pakken en in te richten. Dat geeft peace of mind. Weten dat je met de juiste dingen bezig bent.
Nochii Online Marketing levert al 6 jaar kwalitatief hoogwaardige online marketing diensten voor groot MKB en Corporate klanten. Met de roots in de zoekmachine marketing is Nochii inmiddels een full-service bureau dat diensten levert op SEO/SEO, Social media marketing, Display, Feedmarketing, complexe meetvraagstukken en webbouw. Nochii heeft alle kennis en kunde in-house in het kantoor in Amsterdam en probeert met zijn gedreven team van professionals altijd de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid na te streven. Opdrachtgevers zijn onder andere: USG People, Siebel, Coster Diamonds, Yacht, The Little Green Bag en Littlie Soho.

Supporters

Nines is de hybride managed hosting partner voor de zakelijke markt. Met een team van professionals leveren wij hybride hosting oplossingen vanuit onze datacenters in Nederland en de Public Cloud.