De volgende sponsoren en partners ondersteunen The Social Conference 2016

Silver sponsors

Freelancefirm helpt opdrachtgevers met succesvolle inzet van freelance online media specialisten. Zoals bijvoorbeeld: Project managers, webmasters, content managers, redacteuren of ontwikkelaars. Freelancefirm is al 7 jaar het agentschap gespecialiseerd in online media. Freelancefirm selecteert zorgvuldig de mensen die voor interim worden voorgesteld of ingezet op projecten. Ons netwerk bestaat uit meer dan 1200 ervaren en gekwalificeerde nieuwe media specialisten. De partners in Freelancefirm zijn doorgewinterd in het veld van online media en adviseren persoonlijk bij inzet van de juiste mensen en inrichting van projectteams.
EMERCE JOBS is het meest complete jobboard voor functies zoals online marketeer, e-commerce consultant, projectleider internet, designer, business developer, account manager nieuwe media. De jobboard voor interactieve jobs in business, marketing en technologie. Voor de beste banen in nieuwe media.
eFocus is hét fullservice internetbureau voor online effect. Met een gedreven team in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven werkt eFocus dagelijks aan digitale oplossingen die resultaten opleveren. We maken het verschil met onze aanpak waarin we onze kennis en ervaring op marketing, creatie en technologie inzetten. eFocus werkt voor opdrachtgevers als DSM, Shimano, Mediq, Heineken, ŠKODA, FrieslandCampina, D.E Master Blenders 1753, SEAT en War Child. Volg @eFocus op Twitter.

Supporters

Nines is de hybride managed hosting partner voor de zakelijke markt. Met een team van professionals leveren wij hybride hosting oplossingen vanuit onze datacenters in Nederland en de Public Cloud.