De volgende sponsoren en partners ondersteunen The Social Conference 2016

Silver sponsors

Een team van 32 gepassioneerde mensen werkt sinds 2006 bij Buzzcapture samen om service te bieden op het gebied van online en offline reputatiemanagement aan onder andere financiële dienstverleners, zorgverzekeraars, overheid, non-profit, retail en de farmaceutische industrie. Hiervoor bieden wij verschillende producten aan zoals de Brand Monitor, een online dashboard voor online en offline monitoring, webcaretool Social Inbox voor webcareteams en geven we trainingen over social media, webcare en content.
eFocus is hét fullservice internetbureau voor online effect. Met een gedreven team in Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en Eindhoven werkt eFocus dagelijks aan digitale oplossingen die resultaten opleveren. We maken het verschil met onze aanpak waarin we onze kennis en ervaring op marketing, creatie en technologie inzetten. eFocus werkt voor opdrachtgevers als DSM, Shimano, Mediq, Heineken, ŠKODA, FrieslandCampina, D.E Master Blenders 1753, SEAT en War Child. Volg @eFocus op Twitter.
Smarp is het enige Employee Advocacy platform dat medewerkers op de eerste plek zet. Onze missie is: kennisdelen eenvoudig en lonend maken. Smarp helpt uw medewerkers hun leiderschap en netwerk te vergroten. Zodra uw medewerkers uw merkambassadeur willen zijn, delen ze uw content met hun netwerk. Daarbij vergroten ze het bereik en geloofwaardigheid van uw organisatie. Met Smarp vergroot u de betrokkenheid van medewerkers, bereikt u meer mensen, vindt u sneller talent en vergroot u uw sales.
Conversed is de specialist in social advertising. Met het voeren van social branding, e-commerce & performance campagnes realiseert zij de korte en lange termijn business doelstellingen van haar klanten. Sinds 2014 is Conversed onderdeel van Digital Agency Pervorm.
Booming helpt haar klanten bij het realiseren van meer online bezoekers en meer rendement en conversie uit deze bezoekers. Concreet zorgen we bijvoorbeeld voor de optimalisatie van google vindbaarheid en conversie-funnels. Meer winstgevende contacten met voor u relevante doelgroepen. Booming neemt werk uit handen en biedt het specialisme en de aandacht om online optimalisaties structureel op te pakken en in te richten. Dat geeft peace of mind. Weten dat je met de juiste dingen bezig bent.
Nochii Online Marketing levert al 6 jaar kwalitatief hoogwaardige online marketing diensten voor groot MKB en Corporate klanten. Met de roots in de zoekmachine marketing is Nochii inmiddels een full-service bureau dat diensten levert op SEO/SEA, Social media marketing, Display, Feedmarketing, complexe meetvraagstukken en webbouw. Opdrachtgevers zijn onder andere: USG People, Siebel, Coster Diamonds, Yacht, The Little Green Bag en Littlie Soho.
EMERCE JOBS is het meest complete jobboard voor functies zoals online marketeer, e-commerce consultant, projectleider internet, designer, business developer, account manager nieuwe media. De jobboard voor interactieve jobs in business, marketing en technologie. Voor de beste banen in nieuwe media.

Featured Startups

Supporters

Connecting the next generation marketeers. Newpeople werkt voor sterke en vernieuwende merken. Zij zoeken voor hen marketing, online marketing, e-commerce en m-commerce professionals, managers en directors, zowel vast, deta of interim. Bij Newpeople vind je dan ook vakvolwassen consultants met sterke passie voor, visie over en groot netwerk in 'the next generation'.