The Social Conference

Over The Social Conference

Wat is The Social Conference?

The Social Conference is hét Nederlandse congres over social media strategie voor grotere organisaties. Op donderdag 21 maart 2019 vindt de tiende editie plaats in Amsterdam. TSC19 gaat over het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. En ook de toekomstverwachtingen van social in combinatie met the internet of things en de verbreding van social data.

Voor wie is #TSC19?

The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven.

De circa 300 bezoekers van TSC18 beoordeelden het congres met een 7.4 en ruim 77% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2019.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.