The Social Conference

Over The Social Conference

Wat is The Social Conference?

The Social Conference vindt plaats op donderdag 26 maart 2020 in Amsterdam. TSC20 gaat over de social media strategie van grotere organisaties en het toepassen van social in business, commerce, sales, service en reputatie management. Belangrijke thema’s zijn the voice of social, de voors en tegens van social influencers, hoe om te gaan met fake news, de disruptie die sociale netwerken kunnen veroorzaken en de rol van video en andere social innovations. Natuurlijk is er ook aandacht voor eprivacy, social startups en many more.

Voor wie is #TSC20?

The Social Conference is een must attend voor managers in communicatie, marketing, pr en customer services die up to date willen blijven en meer willen weten over werkende strategieën en -cases rond social media voor het bedrijfsleven.

De circa 250 bezoekers van TSC19 beoordeelden het congres met een 7.4 en ruim 77% van de bezoekers raadt het congres aan relaties aan of komt zelf graag terug in 2020.

Emerce

Emerce is al sinds 1998 het belangrijkste multimediale platform voor beslissers die opereren op het snijvlak van digitale marketing, media en e-business. Emerce loopt voorop in het signaleren van opkomende technologieën en vernieuwende bedrijfsconcepten.