The Social Conference

Advisory Board

minutes
Diederik Broekhuizen The Best SocialJarno Duursma Studio OvermorgenJohn Meulemans 3sixtyfiveJonatan de Boer Bird
Diederik Broekhuizen

Diederik Broekhuizen

The Best Social

Diederik organiseert dit jaar met zijn social media bedrijf The Best Social voor de 5e keer The Best Social Awards. De eerste prijzen in Nederland voor creatieve berichten van bedrijven en individuen op social media. Hij weet hierdoor als geen ander wat er momenteel speelt op het gebied van social media.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Studio Overmorgen

Jarno Duursma is auteur, spreker en zelfstandig consultant op het gebied van social media / messaging en technologische trends. Trendverkenner en auteur van boeken over social media, WhatsApp, blockchain en chatbots (mei 2017). Oprichter van #SMC050.

John Meulemans

John Meulemans

3sixtyfive

John Meulemans is Managing Director van award-winning influencer agency 3sixtyfive en ontwikkelt campagnes & programma’s met impact voor merken als ABN AMRO, Toyota, KPMG en de Hartstichting. Hij is tevens oprichter van YouTube agency RISE en geeft als spreker merken richting in een tijdperk waarin traditionele media aan kracht heeft ingeboet en de platte advertentie zijn beste tijd heeft gehad.
John was initiatiefnemer van de Taskforce Social binnen het Interactive Advertising Bureau (IAB) en is sinds 1998 professioneel actief in online marketing. Eerder werkte John bij IBM, DoubleClick en was hij oprichter van interactive agency Urbanology.
Jonatan de Boer

Jonatan de Boer

Bird

Jonatan is General Manager bij Bird, verantwoordelijk voor de lancering en groei in de Benelux van deze in LA gevestigde tech / mobility-startup. Bird werd onlangs door Inc. Magazine uitgeroepen tot Company of the Year 2018.

Eerder werkzaam als Managing Director bij OnLane (onderdeel van MediaLane); een Social Studio met een dagelijks miljoenenbereik via influencers en content op YouTube, Instagram, Snapchat, Facebook en TikTok.

Jonatan is oprichter van drie startups, lid van de adviesraad van VidCon en het NPO Fonds en verkocht Mediakraft Nederland in 2016 aan MediaLane.