The Social Conference

Rabobank – Google Assistent implementatie & learnings

15:35 30 minutes presentation Expo
Daan Gönning Rabobank

Daan vertelt over de implementatie van Google Assistent bij de Rabobank. Hoe het is om als bank dit proces te doorlopen (Rabobank is namelijk first mover). Daarnaast deelt Daan praktische tips en insights over de ontwikkeling. Waar de Rabobank tegenaan liep, welke rollen er nodig waren en wat de resultaten zijn (cijfers) tot nu toe. Bovendien neemt Daan de toekomst mee: hoe zet Rabobank in op voice en hoe ziet de roadmap eruit?

Daan Gönning

Daan Gönning

Rabobank

Daan Gönning is een gemotiveerde ondernemer met een sterke focus op verandertrajecten, disruptie en innovatie. Hij heeft een duidelijke visie op Conversational Interfaces en doet bij Rabobank een implementatietraject van onder andere de Google Assistent. 

Daan neemt bezoekers mee in de wereld van digitale transformatie. Zijn ervaring bij vele verschillende bedrijven, de start en het faillissement van Watermelon B.V. en zijn bovenmatige interesse in de digitale wereld maken van Daan een inspirerende spreker. Daan laat je nadenken over de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat je over vijf jaar nog steeds relevant bent? Welke stappen moet je nu zetten om over vijf jaar nog steeds overeind te staan? Welke middelen zet je daarvoor in? Welke afwegingen maak je, hoe inventariseer je behoeften van je klant en hoe zet je digitale technologieën in voor die klant? Wat zijn de kansen en gevaren? Welke valkuilen kom je tegen, welke drempels ervaar je en wat is uiteindelijk de beste oplossing?

Gelijktijdige sessies