The Social Conference

Trends are overrated. DYOR

16:40 30 minutes presentation Grote zaal
Meindert Kennis Spinnin’ Records

Spinnin’ Records, bekend om haar innovatieve marketing strategieën, heeft een TV format gelanceerd op Musical.ly.

Waarom live tv kiezen, juist nu video on-demand de trend is?

Meindert Kennis weet als geen ander dat je moet vernieuwen om af en toe bepaalde trends voor te zijn. Bij zijn jonge doelgroep worden streaming-apps zoals Live.ly steeds populairder. Azië loopt hierin voorop. Spinnin’ geeft met deze uitzendingen een nieuwe en innovatieve draai aan studiovideo’s zoals deze al jaren ondemand bestaan op verschillende platformen.

Jonatan de Boer (Onlane) gaat in gesprek met Meindert Kennis over Spinnin’s 19 miljoen YouTube subscibers, trends, Musical.ly, technologische veranderingen en RobotDJs

Meindert Kennis

Meindert Kennis

Spinnin’ Records

Meindert Kennis is CMO & Head of Digital Strategies bij Spinnin’ Records, een van de meest toonaangevende dance-labels ter wereld. Hij is onder meer verantwoordelijk voor de ontwikkeling van innovatieve merkextensies zoals Spinnin’ Sessions, Spinnin’ TV en het Spinnin’ Talent Pool Platform. Ook heeft hij van Spinnin’ Records op social media een van de meest populaire muziek labels gemaakt met ruim 30 miljoen volgers. Eerder ontving hij de prestigieuze internationale YouTube Diamond Award voor het overtreffen van 10 miljoen abonnees.

Meindert is een veel gevraagd spreker op evenementen wereldwijd waar hij vertelt over innovatie en online trends in de muziekindustrie.

Sessie

Spinnin’ Records, bekend om haar innovatieve marketing strategieën, heeft een TV format gelanceerd op Musical.ly.

Waarom live tv kiezen, juist nu video on-demand de trend is? Meindert Kennis weet als geen ander dat je moet vernieuwen om af en toe bepaalde trends voor te zijn. Bij zijn jonge doelgroep worden streaming-apps zoals Live.ly steeds populairder. Azië loopt hierin voorop. Spinnin’ geeft met deze uitzendingen een nieuwe en innovatieve draai aan studiovideo’s zoals deze al jaren ondemand bestaan op verschillende platformen.

Jonatan de Boer  (Onlane) gaat in gesprek met Meindert

Gelijktijdige sessies