The Social Conference

Urban, wat moet je ermee?

11:20 30 minutes
Tom Vegter TOMV / Dr. WOOOW!

Alles wordt urban. Dat is mijn stelling. De jongerencultuur ontwikkelt zich continu, wat gisteren cool was, is nu alweer uit. Hoe bereik je deze doelgroep? Wat houdt hen bezig? Urban Culture. Urban culture is alles wat jongeren bezighoudt in de grootstedelijke cultuur, en subculturen die hieruit voortvloeien. Urban kent een bottom-up structuur en staat bekend om de uitspraak each one, teach one. Als je jongeren wil bereiken op een authentieke, unieke en vertrouwelijke manier, dan kan niemand meer om urban heen.

Tom Vegter

Tom Vegter

TOMV / Dr. WOOOW!

Het liefste heeft TOMV dat iedereen zich kan ontwikkelen binnen zijn sport en passie, met een community die bij hem of haar past. Hiervoor hoef je je niet te vormen naar wat je directe omgeving van je wil, maar loont het om een lange adem te hebben en je passie te volgen.

Tien jaar geleden werd TOMV ontdekt via YouTube en sindsdien reist hij het land, en de wereld, over om zijn kunsten te laten zien. Vanaf zijn vijftiende treedt hij op bij de meest uiteenlopende evenementen, van voetbalpleintjes, theaters, tot Formule 1 circuits in het Midden-Oosten. Zijn passie is niet opgehouden bij het perfectioneren van zijn voetbalkunsten. Hij heeft op de universiteit van Groningen zichzelf gespecialiseerd in Sport Sciences en gebruikt zijn achtergrond in sportwetenschappen om het belang van sport, creativiteit en een actieve levensstijl te benadrukken. Daarnaast zet hij zich in om urban talenten een podium te bieden.

Gelijktijdige sessies