The Social Conference

Voice in praktijk – implementatie & learnings

14:35 30 minutes presentation
Daan Gönning RabobankFadoa Schurer Embot.ai

Oliver gaat in gesprek met Daan over de implementatie van Google Assistent bij de Rabobank (first mover) en met Fadoa die op een persoonlijke missie is om telefonische keuzemenu’s uit te bannen en te vervangen door voice.

Daan en Fadoa delen praktische tips en insights over de laatste ontwikkelingen. Waar liep Rabobank tegenaan, welke rollen waren nodig en wat zijn de resultaten (cijfers) tot nu toe? Welke praktische stappen kan je zetten als je nog niet met voice bezig bent. En hoe bouw je een merkidentiteit op in Whatsapp of voice als je geen gecontroleerde omgeving hebt.

Daan Gönning

Daan Gönning

Rabobank

Daan Gönning is een gemotiveerde ondernemer met een sterke focus op verandertrajecten, disruptie en innovatie. Hij heeft een duidelijke visie op Conversational Interfaces en doet bij Rabobank een implementatietraject van onder andere de Google Assistent. 

Daan neemt bezoekers mee in de wereld van digitale transformatie. Zijn ervaring bij vele verschillende bedrijven, de start en het faillissement van Watermelon B.V. en zijn bovenmatige interesse in de digitale wereld maken van Daan een inspirerende spreker. Daan laat je nadenken over de toekomst. Hoe zorg je ervoor dat je over vijf jaar nog steeds relevant bent? Welke stappen moet je nu zetten om over vijf jaar nog steeds overeind te staan? Welke middelen zet je daarvoor in? Welke afwegingen maak je, hoe inventariseer je behoeften van je klant en hoe zet je digitale technologieën in voor die klant? Wat zijn de kansen en gevaren? Welke valkuilen kom je tegen, welke drempels ervaar je en wat is uiteindelijk de beste oplossing?

Fadoa Schurer

Fadoa Schurer

Embot.ai

Fadoa helpt met haar onderneming Embot.ai bedrijven klaar te zijn voor conversational interfaces. Door kennis, ervaring en technologie aan te bieden werkt Fadoa aan het uitbouwen en versterken van het commerciële Voice-landschap in Nederland.

Gelijktijdige sessies