The Social Conference

Wrap Up TSC19

16:05 25 minutes
Roos van Vugt MerkwerkerInsayno InsaynoBenjamin Fro Benjamin Fro

FOMO! Wat heb je gemist in sessies die je niet kon bijwonen?  Tijdens de Wrap Up hoor je alle ins and outs van TSC19. De dagvoorzitter en de zaalhosts geven een recap over de meest interessante highlights uit hun zalen. De woordkunstenaars flowen op geheel eigen wijze de dag nog even voor je door. 

Roos van Vugt

Roos van Vugt

Merkwerker

Roos van Vugt (1973) oprichter van Merkwerker, was van 2008-2012 het ‘sociale boegbeeld’ van Deloitte en één van de eerste pioniers binnen het social media vakgebied. Ze ontwikkelde en implementeerde een social media-strategie die een groot deel van de organisatie veranderde in ‘merkwerkers’. Roos heeft een uitgesproken mening over of en waarom organisaties tijd/energie in social media moeten steken. De afgelopen jaren heeft zij als corporate social media strateeg bij bedrijven als bijvoorbeeld Netflix, NOS en ANWB geholpen, om hun sociale vleugels uit te slaan.

Insayno

Insayno

Insayno

In Nasty Situations All You Need: Optimism

Oftewel, Insayno. Is een half Caribische en Half Nederlandse woordkunstenaar die rap, poezie en spoken word gebruikt als verlengstuk van zijn boodschap. Zijn teksten zijn vooral maatschappijkritisch en zetten aan tot bewustwording omtrent de wereld waarin wij leven.

Benjamin Fro

Benjamin Fro

Benjamin Fro

Benjamin Fro is een Amsterdamse rapper en spoken word artiest die in zijn teksten op zoek gaat naar de tegenstrijdigheden van onze betekeniswereld. Met een filosofische blik brengt hij de paradoxen aan het licht die ten grondslag liggen aan maatschappelijke problemen. Hij laat zich inspireren door artiesten als Laurynn Hill en Gil Scott Heron.

Gelijktijdige sessies